Ontmoeten

De meeste mensen voelen zich beter als ze regelmatig andere mensen ontmoeten, als ze actief betrokken zijn bij het dorpsleven. Hoe kan dat makkelijker dan door even binnen te lopen bij een ontmoetingsplek. De vereniging heeft een prachtige eigen ruimte midden in het dorp, in De Paulus, waar u terecht kunt. Op dinsdagochtend én donderdagochtend tussen 10.00-12.00 komen we hier gezellig bij elkaar.  

De coordinator van de ontmoetingsplek is Rikie van Deursen. U kunt haar benaderen via het algemene telefoonummer, of op 06-15593248.

Activiteiten en voorzieningen

Op de twee inloopochtenden kan van alles gedaan worden zoals spelletjes, handwerken of bij belangstelling kunnen er workshops gegeven worden. Ook wordt eens in de twee weken op donderdagochtend computer ondersteuning geboden. U kunt er ook gewoon binnen lopen voor een praatje en een krantje lezen. Vriendelijke gastvrouwen en gastheren stellen u op u gemak en zorgen voor een lekker kopje koffie met een koekje. Hiervoor wordt een minimale vergoeding gevraagd.

Het is ook mogelijk om als mantelzorger degene voor wie u zorgt  onder toeziend oog van de gastvrouw/-heer een (half-)uurtje alleen te laten. Dit gaat uiteraard altijd in goed overleg met de aanwezige gastvrouw/-heer.

Het adres van de ontmoetingsplek is De Paulus 1 in Dreumel (dit is het gebouw waar ook de Scouting zit, op het plein waar ook de bakker en het Gezondheidscentrum is).

U wilt deelnemen aan de activiteiten van de vereniging, maar u bent nog geen lid. Schrijf u dan nu in als lid