Vervoer

Wat doen we?

De groep vervoer zorgt dat u tijdig op uw afspraak kunt zijn. Het openbaar vervoer in onze regio is beperkt en dan is het fijn dat de vereniging mensen heeft die u op de plaats van bestemming willen brengen en eventueel naar binnen kunnen begeleiden. Of u nu naar het ziekenhuis moet, naar de opticien of naar de ontmoetingsruimte of een activiteit, wij koppelen u aan een vrijwilliger die zorgt dat u er komt.

Hoe werkt het?

U neemt contact op met een van de coördinator van de vervoersgroep: Willie van Oorsouw . Dat kan via het algemene nummer : 06-83909178, maar u kunt hen net zo gemakkelijk rechtstreeks bellen: Willie is bereikbaar op 0487-572215. Eventueel kunt u ook een e-mail sturen aan de vereniging met uw verzoek. Deze zal dan bij de juiste coördinator afgeleverd worden.

De coördinator bespreekt met u wat uw wensen zijn en of hij nog ergens rekening mee moet houden. Daarna gaat de coördinator op zoek naar een geschikte vrijwilliger. De vrijwilliger neemt dan contact met u op om een afspraak te maken om samen bv. boodschappen te doen of naar een afspraak te gaan.

Wat kost het?

Als u met de auto wordt gebracht of gehaald dan betaalt u de vrijwilliger een vergoeding voor benzinekosten (lokale prijs) per kilometer. Ook eventuele parkeerkosten moeten worden vergoed.

U wilt gebruik maken van de vrijwilligers, maar u bent nog geen lid van de vereniging? Schrijf u dan nu in als lid.