Een vereniging voor iedereen

De Vereniging Samenredzaamheid Dreumel is voor alle inwoners van Dreumel.

De vereniging bestaat uit leden, die samen voor elkaar zorgen. Dus u wordt zo goed mogelijk geholpen op het moment dat het nodig is, maar u wordt ook uitgenodigd om actief te worden binnen de vereniging. Zonder mensen die een handje willen helpen, kan de vereniging niet bestaan. Het doel van de vereniging  is om samen te zorgen dat iedereen in het dorp kan blijven wonen.

Wat kan de vereniging voor u doen?

De vereniging kan in principe verschillende soorten hulp bieden. Dat loopt van gezelschap, boodschappen tot praktische diensten als vervoer en klussen. Ook is er gedacht aan een prettige ontmoetingsruimte. U kunt daar een praatje maken met mededorpsgenoten of deelnemen aan een activiteit.

Wat kunt u voor de vereniging doen?

De vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Wellicht vindt u het leuk om gastvrouw of gastheer te zijn in het ontmoetingscentrum . Het kan ook zijn dat u het gezellig vindt om met iemand boodschappen te gaan doen, of op bezoek te gaan bij een dorpsgenoot. Voor iedereen is er wel iets te doen dat aansluit bij de tijd die iemand beschikbaar heeft of zijn of haar interesses.

Samen proberen we de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Ook proberen we het goede werk van mantelzorgers te ondersteunen. Daardoor kunnen ze het langer volhouden.

Wilt u lid worden? Schrijf u hier in.
Draagt u de vereniging een warm hart toe? Dan kunt u ook Vriend worden van de vereniging.