Boodschappen doen/Gezelschap

Wat doen we ?

Het kan zijn dat u tijdelijk uw boodschappen thuis geleverd wilt hebben, maar misschien vindt u het juist heel fijn om samen met iemand  boodschappen te gaan doen. Dit breekt de dag en geeft u de kans mensen te ontmoeten en een praatje te maken. Het kan gaan om boodschappen in de supermarkt, maar ook bijvoorbeeld een bezoekje aan de opticien, de hoorspecialist, kledingzaak of wellicht een tuincentrum.

De kinderen willen best helpen, maar die hebben het ook druk met werk en gezin. Dus dan is het fijn als er iemand klaar staat om samen met u op pad te gaan.

Hoe werkt het ?

De coordinator van de boodschappen- en gezelschapgroep is Gerda Kalshoven. U kunt haar bereiken via het algemene nummer (06-83909178) of op 0487-573677. U kunt ook een e-mail sturen aan de vereniging met uw verzoek. Deze zal bij de juiste coördinator afgeleverd worden.

De coördinator bespreekt met u wat uw wensen zijn en of hij nog ergens rekening mee moet houden. Daarna gaat de coördinator op zoek naar een geschikte vrijwilliger. De vrijwilliger neemt dan contact met u op om een afspraak te maken om samen bv. boodschappen te doen.

Wat kost het?

Als u met de auto naar de winkel gaat, betaalt u de vrijwilliger een vergoeding voor benzinekosten (lokale prijs) per kilometer. Ook eventuele parkeerkosten moeten worden vergoed. Verder kost het u niets.

U wilt gebruik maken van de vrijwilligers, maar u bent nog geen lid van de vereniging? Schrijf u dan nu in als lid