Nieuws

Activiteiten Samenredzaamheid in ‘Ons Plekske’ en ALV afgelast

In verband met de uitbraak van het nieuwe corona virus, heeft het bestuur van Samenredzaamheid besloten een aantal zaken af te gelasten.

Tot en met vrijdag 8 mei zullen de inloopochtenden op dinsdag en donderdag in Ons Plekske niet doorgaan. Verder zal het wandelcafé niet doorgaan en wordt de ALV die gepland stond op woensdag 18 maart uitgesteld. Een nieuwe datum zal later in het jaar bekend worden gemaakt.

De huisbezoeken zullen voorlopig wel doorgang vinden, tenzij hier in onderling overleg andere afspraken over worden gemaakt. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd, dus o.a. bij verkoudheidsklachten gaat een bezoek niet door.

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande dan kunt u terecht bij het algemene telefoonnummer: 06-839 091 78 of bij een van de coördinatoren.

Uitnodiging ALV Samenredzaamheid 18 maart 2020

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering van Samenredzaamheid. De vergadering wordt gehouden op woensdag 18 maart om 19.00 uur in Ons Plekske.

Hier vindt u de agenda van de ALV en het verslag van de laatste ALV (maart 2019). 

Samenredzaamheid verkozen tot verdienstelijke Dreumelnaar!

Afgelopen zondag is, tijdens de seniorenmiddag van de pronkzitting van C.V. 't Schutlaken, Samenredzaamheid verkozen tot verdienstelijke Dreumelnaar!

We zijn erg blij met deze eretitel en trots op al onze vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt en die steeds weer klaar staan voor andere Dreumelnaren.

https://nl-nl.facebook.com/pages/category/Community/Cv-t-Schutlaken-1044726438973645/

Subsidie voor Samenredzaamheid

Vanaf 2019 heeft de gemeente West Maas en Waal, Samenredzaamheid een jaarlijkse subsidie toegekend.

Voor 2019 bedraagt deze subsidie €1.500,- en vanaf 2020 €1.000,-. Het bestuur van Samenredzaamheid is blij met deze toekenning en daarmee ook erkenning.

Lees ook het bericht in de Maas en Waler:

https://www.demaasenwaler.nl/nieuws/algemeen/33179/subsidie-voor-samenredzaamheid-dreumel-

Even terugkijken

We zijn weer begonnen aan het nieuwe jaar, tijd om nog even terug te kijken op het afgelopen half jaar. We hebben een paar gezellige activiteiten achter de rug!

In augustus hebben we een rondleiding gehad door de prachtige tuin van Jan van Egmond. En in oktober zijn we met een groep leden naar de Markt “Thuis met het grootste gemak” geweest in Wamel.

In november gingen we met zijn allen naar het Streekmuseum in Beneden Leeuwen, we bekeken de expositie van de 2e wereldoorlog en van de school in 1919 en 2019.

We gaan er met elkaar weer een mooi en gezellig jaar van maken!

Voorjaarsuitje naar het Bezoekerscentrum in Heerewaarden

Op vrijdag 7 juni gaan we met het “Treintje van Theo” naar het bezoekerscentrum in Heerewaarden. We vertrekken om 14.00 bij Ons
Plekske.

Opgeven kan in Ons Plekske op dinsdag- of donderdagochtend of op telefoonnummer 06 83909178